Reparatie en onderhoud van Aanrechtbladen

Home​ / Aanrechtbladen


voor reparatie

na reparatie


Een kleine schade aan uw werkblad betekent soms een behoorlijke deuk in uw presentatie.

Denk niet meteen aan vervanging. Henk Brand, de Floormanager zelf, kan het hoogstwaarschijnlijk op een excellente manier voor u repareren.


Onze high-tech reparatie voor een beschadiging aan uw aanrechtblad


AKTIE: herstel van een schade voor slechts Euro 325,-- incl. BTW*


Speciaal voor werkbladen, aanrechtbladen, countertops en vensterbanken hebben we een specialistische kit met mogelijkheden voor reparatie. Omdat een beschadiging aan uw aanrechtblad nu eenmaal meer in het oog springt dan aan een vloer.

We bekijken de unieke combinatie van kleuren en glans van uw steen en maken dat zo goed mogelijk na. Een precisieklusje dat geduld, kennis en ervaring vergt.


Wordt het onzichtbaar? Dat beloven zou niet eerlijk zijn. Vrijwel onzichtbaar is het best haalbare. U krijgt het best haalbare. En beter dan de Floormanager kan niemand het. (Dat vond o.a. ook het Stedelijk Museum voor Moderne Kunst van Amsterdam.)


Floormanager is gecertificeerd voor het toepassen van technieken "vakkundig repareren en herstellen" door Beltraco Benelux B.V.


Na reparatie is uw blad direct weer bruikbaar dankzij uitharden van de reparatie met UV-licht. 


Henk Brand kan beschadigingen repareren aan: 

marmer, graniet, hardsteen, composiet, keramiek, kunststof, Silestone, Caesarstone, quartz etc.


* Genoemde prijs geldt voor het repareren van 1 beschadiging (zoals op de foto's hiernaast) aan een werkblad in veel woonplaatsen in Nederland. (Dat is: Randstad tot Den Bosch, Midden- en Oost-Nederland.)

De aktieprijs is inclusief voorrijkosten en BTW.

Stuur ons een foto en uw gegevens + woonplaats via de contactpagina of naar: info@floormanager.nl. Wij beoordelen of de aktieprijs van toepassing is. Té complexe, meerdere en/of grote schades en woonplaatsen ver weg vallen hier nl. niet onder. Daarvoor maken we graag een prijs op maat.


Onderhoud aan het blad zelf is vaak ook mogelijk. Zie de foto's op deze pagina. Voor een verzorgd en hygiënisch werkblad in uw keuken en badkamer.

Deze werkzaamheden zijn niet opgenomen in de aktieprijs. De prijs is maatwerk. Neem gerust contact met ons op. 


. naar contactpagina