Reparatie van schade en onderhoud van Aanrechtbladen

Home​ / Aanrechtbladen


Hoe behandel ik mijn aanrechtblad van natuursteen?

voor reparatie

na reparatie

Wie kan mijn aanrechtblad repareren?


Een kleine schade aan uw werkblad betekent soms een behoorlijke deuk in uw presentatie.

Denk niet meteen aan vervanging. Henk Brand, de Floormanager zelf, kan het meestal op een excellente manier voor u repareren.


Onze high-tech reparatie voor een beschadiging aan uw aanrechtblad


AKTIE: herstel van een schade voor slechts Euro 325,-- incl. BTW*

(excl. eventuele parkeerkosten)


Speciaal voor werkbladen, aanrechtbladen, countertops en vensterbanken hebben we een uitgebreide specialistische set met mogelijkheden voor reparatie. Omdat een beschadiging aan uw aanrechtblad altijd in het oog springt.


We bekijken de unieke combinatie van kleuren en glans van uw steen of materiaal en maken dat zo goed mogelijk na. Een precisieklusje dat geduld, kennis en ervaring vergt.


Wordt het onzichtbaar? Dat beloven zou niet eerlijk zijn. U krijgt het best haalbare. En beter dan de Floormanager kan niemand het. (Dat vond o.a. ook het Stedelijk Museum voor Moderne Kunst van Amsterdam.)


Floormanager is gecertificeerd voor het toepassen van technieken "vakkundig repareren en herstellen" door Beltraco Benelux B.V.


Na reparatie is uw blad direct weer bruikbaar dankzij uitharden van de reparatie met UV-licht. 


Henk Brand kan beschadigingen repareren aan: 

marmer, graniet, hardsteen, composiet, keramiek, kunststof, Silestone, Caesarstone, quartz etc.


* Genoemde prijs geldt voor het repareren van 1 beschadiging (zoals op de foto's hiernaast) aan een werkblad in Midden- en Oost Nederland. Overige plaatsen in overleg/maatwerkprijs.

De aktieprijs is inclusief voorrijkosten en BTW, excl. eventuele parkeerkosten.


Hoe regelt u dit:

Stuur ons een foto en uw gegevens + woonplaats via de contactpagina of naar: info@floormanager.nl. Wij beoordelen of de aktieprijs van toepassing is. Té complexe, meerdere en/of grote schades en woonplaatsen ver weg vallen hier nl. niet onder. Daarvoor maken we graag een prijs op maat.


Onderhoud aan het blad zelf is vaak ook mogelijk. Zie de foto's op deze pagina. Voor een verzorgd en hygiënisch werkblad in uw keuken en badkamer.

Deze werkzaamheden zijn niet opgenomen in de aktieprijs. De prijs is maatwerk. Neem gerust contact met ons op. 


. naar contactpagina